Dr. Antalfi-Babos Fruzsina Egyéni Ügyvéd

BEMUTATKOZÁS

Az ügyféllel, az ügyfél érdekében

Minden ügyben szigorúan ügyelek arra, hogy azt részleteiben is ismerjem, ezáltal biztosítva az Ügyfelek számára a megszakítás nélküli ügyvitelt, szükség esetén a gyors tájékoztatást. Hiszem, hogy a családjogi ügyek esetén nem elég, ha valaki pusztán „jó ügyvéd”, hiszen az esetek természete miatt sokkal nagyobb empátiára, megértésre van szüksége, mint más jogterületeken, továbbá kiemelten fontos az ügyvéd és ügyfél közti bizalmi viszony és a folyamatos kommunikáció.

Empátia, precizitás, személyre szabott eljárás

Úgy vélem, hogy az Ügyfélnek minden esetben pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy mi az ügy várható kimenetele, mind a pozitívumok, mind a negatívumok tekintetében, hiszen ezáltal tud sikeres lenni a közös munka, az együttműködés. Tekintettel a családjogi ügyek lélektanára arra törekszem, hogy lehetőség szerint az eljárás közös megegyezéssel záruljon. Azon esetekben, amikor erre az ügy természeténél fogva nincs kilátás, úgy maximálisan az ügyfél érdekeinek megfelelően harcolok az eljárás sikeres kimeneteléért.

Dr. Antalfi-Babos Fruzsina

Ügyvéd

Életem első szakaszát Bács-Kiskun megyében töltöttem. 1999-ben felvételt nyertem a kalocsai Szent István Gimnázium humán tagozatára, ahol kezdetektől fogva jogi pályára készültem. 2003-ban kezdtem meg tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ahol 2009-ben „cum laude” minősítésű diplomát szereztem.

Már az egyetem megkezdését követően körvonalazódott bennem, hogy polgári joggal, ezen belül pedig a családjoggal szeretnék a jövőben foglalkozni. Az egyetemi évek alatt valamennyi családjoggal kapcsolatos kurzust sikerrel elvégeztem, gyakornokként az ügyvéd szakma gyakorlati oldalába is bepillantást nyertem. Diplomamunkám témáját szintén a családjog gyakorlati és aktuális kérdései ihlették.

Ügyvédjelölti éveimet a Dr. Szűcs Andrea Ügyvédi Irodában töltöttem, ahol széleskörű szakmai tapasztalatot szereztem a családjog szinte minden területén. Már jelöltként is önállóan láttam el peres és peren kívüli jogi képviseletet, mely során elsajátíthattam a családjogi ügyek legfontosabb elemeit, megismerhettem a tárgyalótermek világát. A gyakorlati tudás megszerzése mellett kiemelt hangsúlyt fektettem a családjog, illetőleg a bontóperek „lélektanának” megismerésére és megértésére, az ügyfelekkel való kommunikáció elsajátítására.

2015-től társas ügyvédi iroda tagjaként tevékenykedtem. 2020-ban önálló praxisként megalapítottam a Dr. Antalfi-Babos Fruzsina Ügyvédi Irodát. 2022-től egyéni ügyvédként tevékenykedem. Célom az évek során megszerzett szakmai tapasztalat kamatoztatása az Ügyfelek érdekében. Számtalan peres és egyéb hatósági ügyben jártam el, alapvető célom, hogy a gyermekek és a felek érdekét figyelembe véve határozzam meg a pertaktikát.

Hiszem, hogy a családjogi ügyek esetén nem elég, ha valaki pusztán „jó ügyvéd”, hiszen az esetek természete miatt sokkal nagyobb empátiára, megértésre van szüksége, mint más jogterületeken, továbbá kiemelten fontos az ügyvéd és ügyfél közti bizalmi viszony és a folyamatos kommunikáció. A konzultációk során széleskörű tájékoztatást nyújtunk a jogterület gyakorlati oldalának ismeretében az adott ügy jogi megítéléséről.

Megítélésem szerint az Ügyfélnek minden esetben pontosan tisztában kell lennie azzal, hogy mi az ügy várható kimenetele, mind a pozitívumok, mind a negatívumok tekintetében, hiszen ezáltal tud sikeres lenni a közös munka, az együttműködés. Irodánk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos továbbképzésre, az ismeretek bővítésére, mind elméleti mind gyakorlati szempontból. Sok esetben sikerrel tudjuk békés úton, közös megegyezéssel lezárni a vitás ügyeket, de teljes odaadással képviseljük Ügyfeleink érdekét a hosszúra nyúló peres eljárásokban is.

Copyright © 2022  –  Dr. Antalfi-Babos Fruzsina Egyéni Ügyvéd  –  Minden jog fenntartva.

Weboldalt készítette:  Webelopy.hu